Jump to content


Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  Saads : (15 November 2018 - 03:13 PM) hello ...
@  Saads : (26 October 2018 - 07:30 PM) i am still here
@  Far : (06 September 2018 - 10:13 PM) :feelsbad: does anyone still go here? :feelsbad:
@  ArchTan : (23 April 2018 - 08:23 PM) finally im fvcking done with this wow!ty final project wkwkw
@  ArchTan : (23 April 2018 - 08:23 PM) imm backkkk
@  Far : (01 April 2018 - 01:04 PM) I don't come in this place as much as I used to juga kok WAKAKAKA :feels:
@  Far : (01 April 2018 - 01:04 PM) Don't worry man
@  ArchTan : (31 March 2018 - 10:57 AM) gw mungkin bakalan ga ke sini dulu untuk beberapa minggu hahaha
@  ArchTan : (31 March 2018 - 10:57 AM) aight thanks man
@  ArchTan : (31 March 2018 - 10:57 AM) hmm great idea
@  Far : (28 March 2018 - 03:17 PM) Or bahas tentang kesehatan/sopan santun/pendidikan/makanan/informasi lalu lintas/informasi tempat makan
@  Far : (28 March 2018 - 03:16 PM) Make it colourful aja wkwk
@  ArchTan : (25 March 2018 - 07:56 PM) tentang web design tp gw gtw mau bikin apaan wkwkw
@  ArchTan : (25 March 2018 - 07:56 PM) maynn final project gw bikin apaan yak, kasih ide dongg
@  ArchTan : (25 March 2018 - 07:56 PM) yoii wkwkw
@  Far : (22 March 2018 - 11:26 AM) Yang penting bikin dah wkwk
@  Far : (22 March 2018 - 11:26 AM) :feels:
@  ArchTan : (19 March 2018 - 06:08 PM) mann gw rekam berapa kali itu baru jadi
@  ArchTan : (19 March 2018 - 06:07 PM) wkwkw sama gw jg last minute baru submit
@  Far : (19 March 2018 - 12:10 PM) But I think it was an okay combo sih :lol:

Photo

[SOYP] SHOW OF YOUR PENS


  • Please log in to reply
82 replies to this topic

#81 AZeez

AZeez

    Member

  • Member
  • 19 posts

Posted 05 October 2017 - 12:07 PM

Personal SC mod https://imgur.com/a/eME1c mirip nih, dari 3 bulan lalu. Barrel+tip joyko gel pen gp189(tip&barrel identical sama kenko easy gel), grip (bisa +ink tube) dari standard R6 tip dari kenko

Edited by AZeez, 05 October 2017 - 12:27 PM.

  • yveltal likes this

#82 AZeez

AZeez

    Member

  • Member
  • 19 posts

Posted 23 October 2017 - 04:49 PM

6QF8A3.jpg
Personal G3

#83 yveltal

yveltal

    Newbie

  • Member
  • 5 posts
  • LocationSemarang

Posted 25 November 2017 - 05:21 PM

Personal MX
https://i.imgur.com/8wIeJAl.jpg

👍
  • AZeez likes this




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users