Jump to content


Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  Far : (06 September 2018 - 10:13 PM) :feelsbad: does anyone still go here? :feelsbad:
@  ArchTan : (23 April 2018 - 08:23 PM) finally im fvcking done with this wow!ty final project wkwkw
@  ArchTan : (23 April 2018 - 08:23 PM) imm backkkk
@  Far : (01 April 2018 - 01:04 PM) I don't come in this place as much as I used to juga kok WAKAKAKA :feels:
@  Far : (01 April 2018 - 01:04 PM) Don't worry man
@  ArchTan : (31 March 2018 - 10:57 AM) gw mungkin bakalan ga ke sini dulu untuk beberapa minggu hahaha
@  ArchTan : (31 March 2018 - 10:57 AM) aight thanks man
@  ArchTan : (31 March 2018 - 10:57 AM) hmm great idea
@  Far : (28 March 2018 - 03:17 PM) Or bahas tentang kesehatan/sopan santun/pendidikan/makanan/informasi lalu lintas/informasi tempat makan
@  Far : (28 March 2018 - 03:16 PM) Make it colourful aja wkwk
@  ArchTan : (25 March 2018 - 07:56 PM) tentang web design tp gw gtw mau bikin apaan wkwkw
@  ArchTan : (25 March 2018 - 07:56 PM) maynn final project gw bikin apaan yak, kasih ide dongg
@  ArchTan : (25 March 2018 - 07:56 PM) yoii wkwkw
@  Far : (22 March 2018 - 11:26 AM) Yang penting bikin dah wkwk
@  Far : (22 March 2018 - 11:26 AM) :feels:
@  ArchTan : (19 March 2018 - 06:08 PM) mann gw rekam berapa kali itu baru jadi
@  ArchTan : (19 March 2018 - 06:07 PM) wkwkw sama gw jg last minute baru submit
@  Far : (19 March 2018 - 12:10 PM) But I think it was an okay combo sih :lol:
@  Far : (19 March 2018 - 12:10 PM) Gw bikinnya last minute banget
@  Far : (19 March 2018 - 12:10 PM) Udah cuy wkwk

Photo

tutorial thumbaround reverse


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 VVikyuuRa

VVikyuuRa

    Advanced Member

  • Member
  • 33 posts
  • LocationMakassar

Posted 15 December 2016 - 10:05 AM

langsung sruput gannn

 


  • Tornadors likes this

#2 Wacet47

Wacet47

    Member

  • Member
  • 19 posts
  • Locationnot found

Posted 08 January 2017 - 11:13 AM

mantap jiwa



#3 VVikyuuRa

VVikyuuRa

    Advanced Member

  • Member
  • 33 posts
  • LocationMakassar

Posted 21 January 2017 - 11:53 PM

thanks :ganteng

#4 AdiC

AdiC

    Newbie

  • Member
  • 3 posts
  • LocationSurabaya ~ Jawa Timur

Posted 03 April 2017 - 05:58 PM

Kalau di posisi akhir saya cuma bisa nangkap pen di slot 23 (Jari tengah-manis) apakah termasuk TA Rev? Atau harus seperti yang di video? Saya Masih newbie…

Edit: Saya sudah lumayan bisa nangkap pen-nya sekarang, thx infonya kalau pen didorong dan bukan ditekan dengan telunjuk :-)

Edited by AdiC, 07 April 2017 - 11:35 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users