Jump to content


Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  Far : (12 March 2019 - 11:57 PM) Test FeelsBadMan
@  Saads : (15 November 2018 - 03:13 PM) hello ...
@  Saads : (26 October 2018 - 07:30 PM) i am still here
@  Far : (06 September 2018 - 10:13 PM) :feelsbad: does anyone still go here? :feelsbad:
@  ArchTan : (23 April 2018 - 08:23 PM) finally im fvcking done with this wow!ty final project wkwkw
@  ArchTan : (23 April 2018 - 08:23 PM) imm backkkk
@  Far : (01 April 2018 - 01:04 PM) I don't come in this place as much as I used to juga kok WAKAKAKA :feels:
@  Far : (01 April 2018 - 01:04 PM) Don't worry man
@  ArchTan : (31 March 2018 - 10:57 AM) gw mungkin bakalan ga ke sini dulu untuk beberapa minggu hahaha
@  ArchTan : (31 March 2018 - 10:57 AM) aight thanks man
@  ArchTan : (31 March 2018 - 10:57 AM) hmm great idea
@  Far : (28 March 2018 - 03:17 PM) Or bahas tentang kesehatan/sopan santun/pendidikan/makanan/informasi lalu lintas/informasi tempat makan
@  Far : (28 March 2018 - 03:16 PM) Make it colourful aja wkwk
@  ArchTan : (25 March 2018 - 07:56 PM) tentang web design tp gw gtw mau bikin apaan wkwkw
@  ArchTan : (25 March 2018 - 07:56 PM) maynn final project gw bikin apaan yak, kasih ide dongg
@  ArchTan : (25 March 2018 - 07:56 PM) yoii wkwkw
@  Far : (22 March 2018 - 11:26 AM) Yang penting bikin dah wkwk
@  Far : (22 March 2018 - 11:26 AM) :feels:
@  ArchTan : (19 March 2018 - 06:08 PM) mann gw rekam berapa kali itu baru jadi
@  ArchTan : (19 March 2018 - 06:07 PM) wkwkw sama gw jg last minute baru submit

Photo

[UPSB] Pixelography


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Far

Far

    Advanced Member

  • Administrator
  • 246 posts
  • LocationJakarta, Indonesia

Posted 11 October 2016 - 12:40 AM

Sap guys, udah rada berdebu ini bagian "Collaboration Videos" forum ini hahaha.

It's been a while since any good collaboration videos muncul di komunitas penspinning secara keseluruhan.

But recently, baru aja ada CV yang rada memikat mata gw di penspinning scene gw, Pixelography (sun)

 

CV ini dibikin oleh teman gw si Pixels dari Singapore, he's a nice guy and CV dia ini ngepikat mata gw banget.

Lineupnya bagus and style-nya adem adem semua, editingnya adem, lagunya juga adem.

Everything about this CV just looks so chill, lol.

Let's cut to the chase, ini CV-nya:

 

 

Go give the guy some love (sun)

Ini dia ngga nyuruh gw promosi sama sekali, just thought I'd share a good CV to you guys di masa masa sekarang di mana dunia penspinning lagi rada hambar, at the moment :feelsbad:

 

Still can't wait for IPSB 8th though! Hoping for some good stuff! :ngacir:






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users