Jump to content


Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  Far : (12 March 2019 - 11:57 PM) Test FeelsBadMan
@  Saads : (15 November 2018 - 03:13 PM) hello ...
@  Saads : (26 October 2018 - 07:30 PM) i am still here
@  Far : (06 September 2018 - 10:13 PM) :feelsbad: does anyone still go here? :feelsbad:
@  ArchTan : (23 April 2018 - 08:23 PM) finally im fvcking done with this wow!ty final project wkwkw
@  ArchTan : (23 April 2018 - 08:23 PM) imm backkkk
@  Far : (01 April 2018 - 01:04 PM) I don't come in this place as much as I used to juga kok WAKAKAKA :feels:
@  Far : (01 April 2018 - 01:04 PM) Don't worry man
@  ArchTan : (31 March 2018 - 10:57 AM) gw mungkin bakalan ga ke sini dulu untuk beberapa minggu hahaha
@  ArchTan : (31 March 2018 - 10:57 AM) aight thanks man
@  ArchTan : (31 March 2018 - 10:57 AM) hmm great idea
@  Far : (28 March 2018 - 03:17 PM) Or bahas tentang kesehatan/sopan santun/pendidikan/makanan/informasi lalu lintas/informasi tempat makan
@  Far : (28 March 2018 - 03:16 PM) Make it colourful aja wkwk
@  ArchTan : (25 March 2018 - 07:56 PM) tentang web design tp gw gtw mau bikin apaan wkwkw
@  ArchTan : (25 March 2018 - 07:56 PM) maynn final project gw bikin apaan yak, kasih ide dongg
@  ArchTan : (25 March 2018 - 07:56 PM) yoii wkwkw
@  Far : (22 March 2018 - 11:26 AM) Yang penting bikin dah wkwk
@  Far : (22 March 2018 - 11:26 AM) :feels:
@  ArchTan : (19 March 2018 - 06:08 PM) mann gw rekam berapa kali itu baru jadi
@  ArchTan : (19 March 2018 - 06:07 PM) wkwkw sama gw jg last minute baru submit

Photo

Zest


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Rotation87

Rotation87

    Member

  • Member
  • 276 posts
  • LocationSubang, Jawa Barat

Posted 02 February 2016 - 11:43 AM

Thanks to all participants!

Don't Forget to Like, Comment, and Subscribe!

Thank You!

 

https://www.youtube....h?v=xwBsIgYx9zE



#2 LuvStar

LuvStar

    Advanced Member

  • Member
  • 31 posts

Posted 02 February 2016 - 12:01 PM

Sempet deg-degan pas mau play video nya takut gak in wkwkw

Very nice!! yang lain jago jago buseeeet!!

Wira semangatnya membara eaak! :v



#3 ArchTan

ArchTan

    Advanced Member

  • Member
  • 98 posts
  • LocationBandung, Jawa Barat

Posted 02 February 2016 - 07:00 PM

Finally keluar juga ini cv, really looking forward to it.. Thanks for letting me in with my sloppy combo :D



#4 AND

AND

    Newbie

  • Member
  • 2 posts
  • LocationJakarta, Indonesia.

Posted 03 February 2016 - 12:26 AM

ntap gan !



#5 Rakayusa

Rakayusa

    Advanced Member

  • Member
  • 141 posts

Posted 03 February 2016 - 12:05 PM

wogh gw jadi opening, yang ikut lumayan rame, linkagenya juga pada manteb2, AND keyboardnya silau men, wira pennya silau juga men.

 

tapiii.. tapiiiii.... sayang bingit linkage gw awal2nya di potong. padahal trik favorit gw ada di awal2 :okayguy:.

sedihnya lagi linkage gw kebanting Rotation87 :feelsbad:.

 

icriivritim



#6 WikyuuRa

WikyuuRa

    Advanced Member

  • Member
  • 143 posts
  • LocationMakassar

Posted 04 February 2016 - 01:55 PM

Lol semangat sampai kelihatan yah? :lol:
Favorit gue rakayusa dan wishal.raka gilee pake mxnya lihai banget deh :ganteng: wishal...no coment dah :gantengs:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users