Jump to content


Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  Far : (12 March 2019 - 11:57 PM) Test FeelsBadMan
@  Saads : (15 November 2018 - 03:13 PM) hello ...
@  Saads : (26 October 2018 - 07:30 PM) i am still here
@  Far : (06 September 2018 - 10:13 PM) :feelsbad: does anyone still go here? :feelsbad:
@  ArchTan : (23 April 2018 - 08:23 PM) finally im fvcking done with this wow!ty final project wkwkw
@  ArchTan : (23 April 2018 - 08:23 PM) imm backkkk
@  Far : (01 April 2018 - 01:04 PM) I don't come in this place as much as I used to juga kok WAKAKAKA :feels:
@  Far : (01 April 2018 - 01:04 PM) Don't worry man
@  ArchTan : (31 March 2018 - 10:57 AM) gw mungkin bakalan ga ke sini dulu untuk beberapa minggu hahaha
@  ArchTan : (31 March 2018 - 10:57 AM) aight thanks man
@  ArchTan : (31 March 2018 - 10:57 AM) hmm great idea
@  Far : (28 March 2018 - 03:17 PM) Or bahas tentang kesehatan/sopan santun/pendidikan/makanan/informasi lalu lintas/informasi tempat makan
@  Far : (28 March 2018 - 03:16 PM) Make it colourful aja wkwk
@  ArchTan : (25 March 2018 - 07:56 PM) tentang web design tp gw gtw mau bikin apaan wkwkw
@  ArchTan : (25 March 2018 - 07:56 PM) maynn final project gw bikin apaan yak, kasih ide dongg
@  ArchTan : (25 March 2018 - 07:56 PM) yoii wkwkw
@  Far : (22 March 2018 - 11:26 AM) Yang penting bikin dah wkwk
@  Far : (22 March 2018 - 11:26 AM) :feels:
@  ArchTan : (19 March 2018 - 06:08 PM) mann gw rekam berapa kali itu baru jadi
@  ArchTan : (19 March 2018 - 06:07 PM) wkwkw sama gw jg last minute baru submit

Photo

[IPSB] New Year 2016 CV


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Nirvash

Nirvash

    Member

  • Member
  • 17 posts

Posted 31 December 2015 - 11:59 PM

https://youtu.be/1GdXOV7z6-w

Happy New Year 2016 !!!!
May God Bless Our Community on 2016 !!!!

#2 LuvStar

LuvStar

    Advanced Member

  • Member
  • 31 posts

Posted 01 January 2016 - 12:20 AM

ayy got filtered :'v but its ok, good cv tho ^^
selamat tahun baru!

#3 Rakayusa

Rakayusa

    Advanced Member

  • Member
  • 141 posts

Posted 01 January 2016 - 12:23 AM

anjas linkage pen spinner barunya pada manteb2. linkage gw udah mulai tumpul lel. moga tahun baru IPSB makin rame ;) .


  • Nirvash likes this

#4 silves95

silves95

    Member

  • Member
  • 18 posts
  • LocationDKI jakarta,Jakarta utara

Posted 01 January 2016 - 01:04 AM

jahaha keren semua spin nya gw bisa collab bareng master hahahah

#5 Merlt

Merlt

    Member

  • Member
  • 27 posts
  • LocationJakarta Barat, DKI Jakarta

Posted 01 January 2016 - 06:52 AM

Ga nyangka lewat filter, shock dikit gr" combo pas di vid ga ssuai ekspetasi awal.. msh nervous depan kamera :I btw happy New year

#6 ArchTan

ArchTan

    Advanced Member

  • Member
  • 98 posts
  • LocationBandung, Jawa Barat

Posted 01 January 2016 - 07:35 AM

Nice CV!!! paling suka Ahr, Rakayusa ama Nirvash. Rotation87 still owned it! hahaha, anyways happy new year guys!! (sun)



#7 AHR

AHR

    Advanced Member

  • Member
  • 129 posts
  • Locationbanda aceh

Posted 01 January 2016 - 11:05 AM

Bg wishal ,menowa nya indonesia

#8 silves95

silves95

    Member

  • Member
  • 18 posts
  • LocationDKI jakarta,Jakarta utara

Posted 01 January 2016 - 01:07 PM

hahah iyh gilaa dia rotation87 maen nya jago sekali

#9 Far

Far

    Advanced Member

  • Administrator
  • 246 posts
  • LocationJakarta, Indonesia

Posted 02 January 2016 - 08:23 PM

Nirvash, your ending was GG. Ahr juga ternyata Palmspin-nya banyak benar ya. Bagus banget

Sad to see DheAulia's combo got filtered, padahal combo dan setup dia bagus banget.

Anyways, new generation IPSB boleh juga. Keep spinning all!

Maaf juga ngga sempat ikut CVnya ya :feelsbad:



#10 Nirvash

Nirvash

    Member

  • Member
  • 17 posts

Posted 07 January 2016 - 10:00 AM

Nirvash, your ending was GG. Ahr juga ternyata Palmspin-nya banyak benar ya. Bagus banget

Sad to see DheAulia's combo got filtered, padahal combo dan setup dia bagus banget.

Anyways, new generation IPSB boleh juga. Keep spinning all!

Maaf juga ngga sempat ikut CVnya ya :feelsbad:

gw gk nerima combo ny dia mslh ny kwkw thx btw :3 semoga indonsia bisa ikut WC16 !!!!!!!!!!!!






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users