Jump to content


Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  ArchTan : (23 April 2018 - 08:23 PM) finally im fvcking done with this wow!ty final project wkwkw
@  ArchTan : (23 April 2018 - 08:23 PM) imm backkkk
@  Far : (01 April 2018 - 01:04 PM) I don't come in this place as much as I used to juga kok WAKAKAKA :feels:
@  Far : (01 April 2018 - 01:04 PM) Don't worry man
@  ArchTan : (31 March 2018 - 10:57 AM) gw mungkin bakalan ga ke sini dulu untuk beberapa minggu hahaha
@  ArchTan : (31 March 2018 - 10:57 AM) aight thanks man
@  ArchTan : (31 March 2018 - 10:57 AM) hmm great idea
@  Far : (28 March 2018 - 03:17 PM) Or bahas tentang kesehatan/sopan santun/pendidikan/makanan/informasi lalu lintas/informasi tempat makan
@  Far : (28 March 2018 - 03:16 PM) Make it colourful aja wkwk
@  ArchTan : (25 March 2018 - 07:56 PM) tentang web design tp gw gtw mau bikin apaan wkwkw
@  ArchTan : (25 March 2018 - 07:56 PM) maynn final project gw bikin apaan yak, kasih ide dongg
@  ArchTan : (25 March 2018 - 07:56 PM) yoii wkwkw
@  Far : (22 March 2018 - 11:26 AM) Yang penting bikin dah wkwk
@  Far : (22 March 2018 - 11:26 AM) :feels:
@  ArchTan : (19 March 2018 - 06:08 PM) mann gw rekam berapa kali itu baru jadi
@  ArchTan : (19 March 2018 - 06:07 PM) wkwkw sama gw jg last minute baru submit
@  Far : (19 March 2018 - 12:10 PM) But I think it was an okay combo sih :lol:
@  Far : (19 March 2018 - 12:10 PM) Gw bikinnya last minute banget
@  Far : (19 March 2018 - 12:10 PM) Udah cuy wkwk
@  ArchTan : (18 March 2018 - 09:47 PM) udah submit videonya far?? wkwkw

Photo

IPSB PROMO V2

87production Project IPSB PROMO VIDEO 2

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Rotation87

Rotation87

    Member

  • Member
  • 276 posts
  • LocationSubang, Jawa Barat

Posted 30 August 2015 - 06:04 PM

IPSB PROMO V2

https://www.youtube....h?v=hQSvKIuwbRY

 


  • ArchTan likes this

#2 Rakayusa

Rakayusa

    Advanced Member

  • Member
  • 141 posts

Posted 30 August 2015 - 06:36 PM

keren tapi..... sedih ga ada gw lel



#3 Nirvash

Nirvash

    Member

  • Member
  • 17 posts

Posted 30 August 2015 - 07:08 PM

Wew nice promo but yea, sedih gk ada gw jg wkkwk, maybe i need to be a lot better

#4 Far

Far

    Advanced Member

  • Administrator
  • 246 posts
  • LocationJakarta, Indonesia

Posted 06 September 2015 - 11:53 AM

Terima gazeh karena memasukkan gw disini :maho:
Tapi sayang itu masukin video WC12 R2 gw, sempet kena beberapa kritik gw di combo itu soalnya #EdisiCurhat
Anyways, nice promo lol
  • Rotation87 likes this

#5 PangPS

PangPS

    Advanced Member

  • Member
  • 79 posts
  • LocationGianyar, Bali

Posted 16 November 2017 - 07:09 AM

Itu aku pertama kali ikut colab, inget bgt saat itu masih di grup fb





Also tagged with one or more of these keywords: 87production Project, IPSB PROMO VIDEO 2

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users