Jump to content


Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  Far : (12 March 2019 - 11:57 PM) Test FeelsBadMan
@  Saads : (15 November 2018 - 03:13 PM) hello ...
@  Saads : (26 October 2018 - 07:30 PM) i am still here
@  Far : (06 September 2018 - 10:13 PM) :feelsbad: does anyone still go here? :feelsbad:
@  ArchTan : (23 April 2018 - 08:23 PM) finally im fvcking done with this wow!ty final project wkwkw
@  ArchTan : (23 April 2018 - 08:23 PM) imm backkkk
@  Far : (01 April 2018 - 01:04 PM) I don't come in this place as much as I used to juga kok WAKAKAKA :feels:
@  Far : (01 April 2018 - 01:04 PM) Don't worry man
@  ArchTan : (31 March 2018 - 10:57 AM) gw mungkin bakalan ga ke sini dulu untuk beberapa minggu hahaha
@  ArchTan : (31 March 2018 - 10:57 AM) aight thanks man
@  ArchTan : (31 March 2018 - 10:57 AM) hmm great idea
@  Far : (28 March 2018 - 03:17 PM) Or bahas tentang kesehatan/sopan santun/pendidikan/makanan/informasi lalu lintas/informasi tempat makan
@  Far : (28 March 2018 - 03:16 PM) Make it colourful aja wkwk
@  ArchTan : (25 March 2018 - 07:56 PM) tentang web design tp gw gtw mau bikin apaan wkwkw
@  ArchTan : (25 March 2018 - 07:56 PM) maynn final project gw bikin apaan yak, kasih ide dongg
@  ArchTan : (25 March 2018 - 07:56 PM) yoii wkwkw
@  Far : (22 March 2018 - 11:26 AM) Yang penting bikin dah wkwk
@  Far : (22 March 2018 - 11:26 AM) :feels:
@  ArchTan : (19 March 2018 - 06:08 PM) mann gw rekam berapa kali itu baru jadi
@  ArchTan : (19 March 2018 - 06:07 PM) wkwkw sama gw jg last minute baru submit

Photo

ArchTan VS Colozuz


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

Poll: ArchTan VS Colozuz (7 member(s) have cast votes)

Winner Predictions??

  1. Colozuz (5 votes [71.43%])

    Percentage of vote: 71.43%

  2. ArchTan (2 votes [28.57%])

    Percentage of vote: 28.57%

Vote Guests cannot vote

#1 ArchTan

ArchTan

    Advanced Member

  • Member
  • 98 posts
  • LocationBandung, Jawa Barat

Posted 11 July 2015 - 06:49 PM

ArchTan
Style: Freestyle(?)
Mod: Zhigao V5

 

 

Colozuz

 

Vote will be closed on 15 July
Saran dan kritik are welcome

 

Let the battle begins~!

gw vote buat colozuz, you deserve my vote hahaha :D

 

VOTE CLOSED

WINNER: Colozuz

Congratz brooo, kapan" kita battle lagi


Edited by archdiablo, 15 July 2015 - 12:49 PM.


#2 Colozuz

Colozuz

    Warrior

  • Member
  • 119 posts
  • LocationDirumah, DKI Jakarta, Jakarta Barat

Posted 11 July 2015 - 09:25 PM

You Deserve My vote brother, sebenernya gw rencana mau ikut style lu, tapi gw gk bs, terlalu banyak fake double lel.

 

Good Luck~

+1 ArchTan (sun)


  • ArchTan likes this

2h7gqae.jpg


#3 ArchTan

ArchTan

    Advanced Member

  • Member
  • 98 posts
  • LocationBandung, Jawa Barat

Posted 12 July 2015 - 06:51 AM

You Deserve My vote brother, sebenernya gw rencana mau ikut style lu, tapi gw gk bs, terlalu banyak fake double lel.

 

Good Luck~

+1 ArchTan (sun)

widihh hahaha.. sbnerny itu ikutin styleny SuperVValrus, gudlak jg gan :D



#4 Far

Far

    Advanced Member

  • Administrator
  • 246 posts
  • LocationJakarta, Indonesia

Posted 13 July 2015 - 06:46 PM

+1 ArchTan.

Seperti biasa, loving the setup lol.

 

Gw juga lebih demen liatin ArchTan karena rapih aja combonya.

Colozuz was actually really good as well, endingnya juga sakti.

Close banget sih ini, kalau bisa ngasih nilai ya ini beda 0,5 doang kali.

Cuman karena taste gw prefernya ArchTan, so yeah he gets my vote :D



#5 ArchTan

ArchTan

    Advanced Member

  • Member
  • 98 posts
  • LocationBandung, Jawa Barat

Posted 13 July 2015 - 09:06 PM

+1 ArchTan.

Seperti biasa, loving the setup lol.

 

Gw juga lebih demen liatin ArchTan karena rapih aja combonya.

Colozuz was actually really good as well, endingnya juga sakti.

Close banget sih ini, kalau bisa ngasih nilai ya ini beda 0,5 doang kali.

Cuman karena taste gw prefernya ArchTan, so yeah he gets my vote :D

Thankss faarr hehehe, imho you should vote for Colozuz haha but its ok I appreciate it  :) 
Yup endingny sakti, gw paling ga bisa execute powertrick buat ending -__- jd yaa endingny biasa2 ajaaa hehe



#6 AHR

AHR

    Advanced Member

  • Member
  • 129 posts
  • Locationbanda aceh

Posted 13 July 2015 - 10:45 PM

1+ buat colozuz

suka opening nya gw maen nya juga gak kaku :D



#7 ArchTan

ArchTan

    Advanced Member

  • Member
  • 98 posts
  • LocationBandung, Jawa Barat

Posted 15 July 2015 - 12:43 PM

Vote closed
Thanks for those who have voted :D

 

WINNER: Colozuz


Edited by archdiablo, 15 July 2015 - 12:48 PM.


#8 Colozuz

Colozuz

    Warrior

  • Member
  • 119 posts
  • LocationDirumah, DKI Jakarta, Jakarta Barat

Posted 15 July 2015 - 12:53 PM

Yo gan thx buat battlenya, semoga di kemudian hari kita berdua bs lbh advance deh :)
  • ArchTan likes this

2h7gqae.jpg





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users