Jump to content


Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  Far : (12 March 2019 - 11:57 PM) Test FeelsBadMan
@  Saads : (15 November 2018 - 03:13 PM) hello ...
@  Saads : (26 October 2018 - 07:30 PM) i am still here
@  Far : (06 September 2018 - 10:13 PM) :feelsbad: does anyone still go here? :feelsbad:
@  ArchTan : (23 April 2018 - 08:23 PM) finally im fvcking done with this wow!ty final project wkwkw
@  ArchTan : (23 April 2018 - 08:23 PM) imm backkkk
@  Far : (01 April 2018 - 01:04 PM) I don't come in this place as much as I used to juga kok WAKAKAKA :feels:
@  Far : (01 April 2018 - 01:04 PM) Don't worry man
@  ArchTan : (31 March 2018 - 10:57 AM) gw mungkin bakalan ga ke sini dulu untuk beberapa minggu hahaha
@  ArchTan : (31 March 2018 - 10:57 AM) aight thanks man
@  ArchTan : (31 March 2018 - 10:57 AM) hmm great idea
@  Far : (28 March 2018 - 03:17 PM) Or bahas tentang kesehatan/sopan santun/pendidikan/makanan/informasi lalu lintas/informasi tempat makan
@  Far : (28 March 2018 - 03:16 PM) Make it colourful aja wkwk
@  ArchTan : (25 March 2018 - 07:56 PM) tentang web design tp gw gtw mau bikin apaan wkwkw
@  ArchTan : (25 March 2018 - 07:56 PM) maynn final project gw bikin apaan yak, kasih ide dongg
@  ArchTan : (25 March 2018 - 07:56 PM) yoii wkwkw
@  Far : (22 March 2018 - 11:26 AM) Yang penting bikin dah wkwk
@  Far : (22 March 2018 - 11:26 AM) :feels:
@  ArchTan : (19 March 2018 - 06:08 PM) mann gw rekam berapa kali itu baru jadi
@  ArchTan : (19 March 2018 - 06:07 PM) wkwkw sama gw jg last minute baru submit

Photo

Ahr is looking for challenger (3rd)


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 AHR

AHR

    Advanced Member

  • Member
  • 129 posts
  • Locationbanda aceh

Posted 02 May 2015 - 12:20 PM

Oke gw mau test skill gw untuk yg ke 3 kali nya !!!!
Style:free style
Mod:kalo bisa double sided
Win:1
Lose:1
Draw:0
Deadline:kalo udh ada lawannya :)

Edited by Roots19210, 28 May 2015 - 05:03 PM.


#2 Far

Far

    Advanced Member

  • Administrator
  • 246 posts
  • LocationJakarta, Indonesia

Posted 02 May 2015 - 01:17 PM

Mau lawan tangan kiri gw gan? :D

Ane bebas bebas aja sih hehe



#3 AHR

AHR

    Advanced Member

  • Member
  • 129 posts
  • Locationbanda aceh

Posted 02 May 2015 - 02:41 PM

Oke boleh bang
Deadline nya 5 mei 2015 yooo

Bg nickname ane Ahr yooo

#4 Far

Far

    Advanced Member

  • Administrator
  • 246 posts
  • LocationJakarta, Indonesia

Posted 02 May 2015 - 07:25 PM

Oke boleh bang
Deadline nya 5 mei 2015 yooo

Bg nickname ane Ahr yooo

 

 

/merged

Ane merge (gabungin) ya gan 2 post lu ini jadi 1, jadi dopost soalnya. Jangan sampai dopost lagi ya :)

Anyways, alright. Gw bikin video gw besok kok hehe



#5 AHR

AHR

    Advanced Member

  • Member
  • 129 posts
  • Locationbanda aceh

Posted 02 May 2015 - 07:39 PM

Oke bg tadi kelupaan haha sorry
And BTW kalo pake hp bisa emang buat trit yg pake poll nya?

Edited by Roots19210, 02 May 2015 - 07:41 PM.

  • Far likes this

#6 AHR

AHR

    Advanced Member

  • Member
  • 129 posts
  • Locationbanda aceh

Posted 12 May 2015 - 08:53 AM

Up

#7 AHR

AHR

    Advanced Member

  • Member
  • 129 posts
  • Locationbanda aceh

Posted 28 May 2015 - 05:03 PM

Up !!!!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users