Jump to content


Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  Far : (09 January 2018 - 04:01 PM) Parah soalnya udah pada sibuk temen temen gw
@  Far : (09 January 2018 - 04:01 PM) Udah jarang banget Chel hahaha
@  ArchTan : (01 January 2018 - 09:50 AM) yg sering muncul d sini cuman gw ama far aja gan hahaha
@  ArchTan : (01 January 2018 - 09:49 AM) masih suka ke warnet yg di deket situ far?? wkwkw
@  zaqdul : (17 December 2017 - 08:46 AM) Sepi ya???
@  Far : (30 November 2017 - 11:41 AM) Namanya juga Binus wkwk
@  ArchTan : (30 November 2017 - 10:36 AM) asli semester ini hell banget kuliah gw wkakakak
@  ArchTan : (30 November 2017 - 10:35 AM) yo yo im back
@  Far : (26 November 2017 - 05:40 PM) Cuma kadang gatau mau ngomong apa :D
@  Far : (26 November 2017 - 05:40 PM) Gw selalu ke sini
@  Far : (26 November 2017 - 05:40 PM) Masih lah haha
@  yveltal : (23 November 2017 - 11:33 PM) masih ada yangmampir ternyata
@  yveltal : (23 November 2017 - 11:32 PM) masih ada yang mampir ternyata
@  Far : (23 November 2017 - 10:56 PM) oi lol
@  yveltal : (23 November 2017 - 05:31 PM) :D :D
@  yveltal : (23 November 2017 - 05:31 PM) Hallo
@  Far : (19 November 2017 - 08:19 PM) Hope everyone's doing good too :D
@  Far : (19 November 2017 - 08:13 PM) All's well, Gee :D
@  Gee : (19 November 2017 - 03:37 PM) Kerasa udah lama aja ga main kesini LOL. Semoga adminnya sehat sehat aja ya guys!
@  Far : (15 November 2017 - 01:38 PM) Why does it have to be a frog?

Community Status Updates


Photo

PangPS

Suatu saat akan jaya lagi , karna dunia terus berputar, cukup percaya dgn alam semesta
Nov 16 2017 07:03 AM
Photo

rezanrubin

salam kenal :)
Jan 31 2017 12:15 PM
Photo

Far

Haikyuu is by far the sickest sports anime I've ever watched in my life.
Nov 26 2016 01:25 PM
  • ove's Photo
    ove
    pfft weeaboo

    Jan 21 2017 02:02 PM
  • Far's Photo
    Far
    Stfu, hen.
    Jan 25 2017 06:34 PM
Photo

VVikyuuRa

mood booster
Nov 01 2016 10:36 PM
Photo

ursamajor

belajar powerpass cont-fingerpass . liat video sampe lama . powerpass ane malah jdi kaku lagi wow!
Oct 26 2016 07:23 PM
Photo

ursamajor

jaman sekarang spinner ga afdol kalo ga maen cardisty kayanya :v wkwk
Oct 16 2016 07:42 PM
Photo

ursamajor

come on active ;( you have promised with your pen "you are spinner , and ipsb is my family indopenspin " where are you indopenspinner :'(
Oct 16 2016 07:14 PM
Photo

ursamajor

salam kenal
Oct 16 2016 07:41 AM
Photo

Far

I'M ALL DONE AND I'LL BE BACK IN A FEW DAYS, EVERYONE!
Aug 09 2016 03:49 AM
  • Reverse's Photo
    Reverse
    Gathnya akhir August pls xD
    Aug 11 2016 04:27 PM
  • Far's Photo
    Far
    I'll try and make it around 27-28 deh ya hahaha tergantung voting anak-anak juga.
    Aug 11 2016 09:27 PM
  • Reverse's Photo
    Reverse
    nice :v b
    Aug 18 2016 08:36 AM
Photo

Reverse

When your pen spinning's skill is increasing, but not your mod. :"D
Jul 03 2016 11:00 PM
  • Far's Photo
    Far
    Feels.
    Jul 08 2016 07:31 PM
  • Reverse's Photo
    Reverse
    Yeah, feels banget.
    Jul 14 2016 03:07 PM
Photo

danuhpur

:v
Jul 01 2016 10:35 AM
Photo

Far

I can't believe I'm almost going to graduate from this flying school. It feels so fast, lol. Alhamdulillah ya Allah.
Jun 16 2016 05:25 PM
Photo

RizkyTriyusgaPutra

JKT48 !
Jun 15 2016 11:34 PM
Photo

Wacet47

disini ada orang kudus gak? soalnya ane gak pernah nemuin orang main pen di ssini.
Jun 05 2016 01:32 PM
Photo

Wacet47

disini ada orang kudus gak? soalnya ane gak pernah nemuin orang main pen di ssini.
Jun 05 2016 01:32 PM